WiFi instellen

Handleidingen op My University

Medewerkers en studenten kunnen handleidingen vinden op My University Infonet onder 'ICT voorzieningen' over het instellen van een draadloos netwerk via Eduroam op een laptop (Windows, MAC, Linux) of mobiel (iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows).

LET OP: voor UMCG-medewerkers is de inlogprocedure Eduroam een beetje anders!
Zowel personeel van de RUG als het UMCG kunnen Eduroam gebruiken. UMCG medewerkers kunnen inloggen op Eduroam met als gebruikersnaam uw UMCG netwerkaccount-naam gevolgd door @umcg.nl (bijvoorbeeld jansenab@umcg.nl). Het wachtwoord is dezelfde die u gebruikt om op uw UMCG werkstation in te loggen.

Gasttoegang

Daarnaast kan iedereen in de CMB gebruik maken van de gast-toegang (UMCG Guest). Daarvoor hoeft u niets in te stellen, u geeft alleen aan dat u akkoord bent met de voorwaarden. Alleen moet u bij UMCG Guest wel inloggen als u bij de full-text  van een artikel/boek wilt (met je s-nummer, p-nummer of proxy-account), dat hoeft bij Eduroam niet.

Laatst gewijzigd:11 april 2017 11:39