Centrale Medische Bibliotheek
UMCG
Centrale Medische Bibliotheek Hulp Tips voor uw mobiel en tablet

De bibliotheekcollectie op je mobiel of tablet

Wil je op je iPad of Android tablet of mobiel toegang tot de digitale collectie van de bibliotheek, dan zul je de instellingen van de proxy-server moeten invoeren. Proxy instellingen zijn ook nodig voor sommige apps zoals Papers, PubSearch, Pubmed on Tap

Ben je werkzaam bij het UMCG, dan heb je een proxy-account nodig, die je kunt aanvragen bij de balie van de CMB. RUG-medewerkers kunnen inloggen met hun p-nummer.

Bibliotheek bookmarklet

Tip: installeer de bookmarklet Connect zodat je ook toegang krijgt als je een link aanklikt die niet via de proxy-server loopt.

Als je dat wenst biedt de CMB ondersteuning.

Laatst gewijzigd:27 oktober 2022 13:06