De bibliotheekcollectie op uw mobiel of tablet pc

Wilt u op uw iPad of Android tablet of mobiel toegang tot de digitale collectie van de bibliotheek, dan zult u de instellingen van de proxy-server moeten invoeren. Proxy instellingen zijn ook nodig voor sommige apps zoals Papers, PubSearch, Pubmed on Tap

Bent u werkzaam bij het UMCG, dan heeft u een proxy-account nodig, die u kunt aanvragen bij de balie van de CMB. RUG-medewerkers kunnen inloggen met hun p-nummer.

Bibliotheek bookmarklet

Tip: installeer de bookmarklet Connect zodat u ook toegang krijgt als u een link aanklikt die niet via de proxy-server loopt.

Als u dat wenst biedt de CMB ondersteuning.

Laatst gewijzigd:24 augustus 2016 13:03