Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Talencentrum
Talencentrum Over ons Nieuws

Speciale jubileumkorting op geselecteerde cursussen!

04 december 2023
decoratieve afbeelding

Dit jaar bestaat het Talencentrum 35 jaar en dat vieren we! Om ons jubileumjaar feestelijk af te sluiten bieden we een maand lang een exclusieve jubileumkorting aan. Je ontvangt nu 10% korting op geselecteerde taalcursussen.

  • Uitgebreid assortiment: kies de taalcursus die past bij jouw behoeften en taalniveau.
  • Wees er snel bij: De kortingsactie loopt van 4 december 2023 tot en met 9 januari 2024. Voltooi je inschrijving in deze periode en ontvang de jubileumkorting!
  • Leer van de besten: Krijg les van onze hooggekwalificeerde docenten en bereik je taaldoelen!

De jubileumkorting geldt voor alle onderstaande cursussen die momenteel open staan voor inschrijving en van start gaan in 2024. Lees de voorwaarden voor de kortingsactie onderaan dit bericht.

Voorwaarden jubileumkorting
  • Je ontvangt 10% korting op het voor jou geldende tarief.
  • De korting is alleen geldig voor iedereen die gebruikmaakt van het voltarief of het kortingstarief. Het studenttarief is uitgesloten van de jubileumkorting. Lees hier meer over onze tariefgroepen.
  • Na inloggen in onze webshop kun je de korting selecteren tijdens het inschrijfproces.
  • De kortingsactie loopt van 4 december 2023 tot en met 9 januari 2024. Voltooi je inschrijving in deze periode om de jubileumkorting te ontvangen.
Laatst gewijzigd:19 december 2023 15:41
View this page in: English

Meer nieuws

  • 29 april 2024

    Sensor met gevoel

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

  • 16 april 2024

    RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

    De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...

  • 02 april 2024

    Vliegen op houtstof

    In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...