University museumPart of University of Groningen

University MuseumVisitor information

Verwacht: tentoonstelling Verborgen verhalen. Waarom archeologen bewaren

14 november 2014

Vanaf 16 januari 2015 zal in het Universiteitsmuseum een tentoonstelling te zien zijn over archeologie, getiteld Verborgen verhalen. Waarom archeologen bewaren, over objecten en hun verhalen.

De tentoonstelling toont een keuze uit de grote collectie archeologische voorwerpen van het Groninger Instituut voor Archeologie (GIA) van de Rijksuniversiteit en wordt gemaakt door studenten Archeologie van de RUG onder begeleiding van prof. dr. Daan Raemaekers en prof. dr. Sofia Voutsaki.

Verborgen verhalen. Waarom archeologen bewaren
Laatst gewijzigd:22 mei 2019 14:05