Skip to ContentSkip to Navigation
About us Medical Sciences Organization UMCG committee for Language and Culture (UCLC)
University Medical Center Groningen

UMCG committee for Language and Culture (UCLC)


Nieuwe procedure voor het aanvragen van een assessment Engels tijdens onderwijsactiviteiten

Indien het onderwijs plaatsvindt in collegezaal 3219-0061 of 3214-0063 (Keuningzaal), dan volstaat het om een mail te sturen naar onderwijsenvergaderondersteuning umcg.nl met het verzoek de opname apparatuur in te schakelen op het tijdstip van uw onderwijs. Doe dit zeker een week voordat het onderwijs plaatsvindt.
Twee dagen na afloop van het onderwijs is de opname terug te vinden op https://p2gonew.serverspace.rug.nl/P2G/cataloguepage.aspx. Stuur de link van uw opname vervolgens naar testingunit rug.nl o.v.v. “offerte 17192”. Het assessment wordt betaald door UCLC.

Na ongeveer twee weken ontvangt u de uitslag (het bereikte niveau en enige feedback met mogelijke verbeterpunten). Graag een kopie opsturen naar language-culture umcg.nl voor ons archief.

Voor kleinschalig onderwijs en onderwijs in andere collegezalen: neem ruim op tijd contact op met language-culture umcg.nl (en m.berends.4 student.rug.nl in cc) om op afspraak uw onderwijsactiviteit handmatig te laten opnemen. U krijgt na afloop uw opname toegestuurd. Stuur de opname (bv. met Wetransfer) vervolgens naar testingunit rug.nl o.v.v. “offerte 17192”. Het assessment wordt betaald door UCLC.

Na ongeveer twee weken ontvangt u de uitslag (het bereikte niveau en enige feedback met mogelijke verbeterpunten). Graag een kopie opsturen naar language-culture umcg.nl voor ons archief.

Het is mogelijk om met een docent Engels te overleggen wanneer u een assessment Engels overweegt: neem contact op met Grazyna Drzazga via g.m.drzazga umcg.nl

Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Language-culture umcg.nl of met r.bakels umcg.nl

Laatst gewijzigd:26 augustus 2019 09:16