Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenUniversity HotelKamers

Kamers

Er zijn 56 comfortabele kamers inclusief 4 appartementen in het University Hotel. Ze zijn volgens twee verschillende stijlen ingericht: met vrolijk gekleurde muren en badkamers, of  met rustige kleuren in aardetinten. De kamers in aardetinten hebben we extra sfeer gegeven door er fraaie foto's van Groningen stad en ommeland op te hangen. De foto's zijn gemaakt door MooiePlatenMakers te Groningen en geprint op aluminium. Die manier van printen geeft een schilderachtig effect dat extra diepte oplevert. Op uw eigen kamer in hartje stad krijgt u zo een vleugje van buiten mee...

Double
Double
Twin
Twin
Single kamer
Ca. 18m2 met een ruim bureau met stoel, een eenpersoons boxspringbed (90*200), flat screen TV, wekkerradio, telefoon, internet (deels WIFI, deels vast), zitje, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Double kamer
Ca. 20m2 met een ruim bureau met stoel, een tweepersoons boxspringbed (140*210), flat screen TV, wekkerradio, telefoon, internet (deels WIFI, deels vast), zitje, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Twin kamer
Variërend van 18 tot 26 m2 met een ruim bureau met stoel, twee boxspringbedden (90*200), flat screen TV, wekkerradio, telefoon, internet (deels WIFI, deels vast), zitje, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Appartement
Ruime Twin kamer met een bureau met stoel, twee boxspringbedden (90*200), wekkerradio, telefoon, internet (deels WIFI, deels vast), zitje, badkamer met douche, toilet en wastafel en een aparte ruimte met kitchenette, eettafel met stoelen, fauteuil en flat screen TV. Ideaal voor een langer verblijf.

Hoge der A
Hoge der A
Laatst gewijzigd:29 september 2017 14:52
printOok beschikbaar in het: English