Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenUniversity HotelFaciliteiten

Bereikbaarheid en parkeren

Het University Hotel is gelegen in de "Kleine Kromme Elleboog" in het centrum van Groningen. Het Academiegebouw, het UMCG en de meeste vergadercentra zijn op loopafstand.

Parkeren Hotel

Parkeren bij het University Hotel is mogelijk bij het naastgelegen Harmoniecomplex (Faculteiten Letteren en Rechten).
De parkeerplaats is met een elektronische parkeerpas toegankelijk buiten kantoortijden, van maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 07.00 uur en gedurende het hele weekeinde. De parkeerplaats verlaten kan te allen tijde zonder pas.
Vanwege het beperkte aantal passen (we hebben drie passen) kunnen we helaas geen pas reserveren omdat we niet kunnen garanderen dat er één beschikbaar is. Van maandag tot en met vrijdag kunt u alleen 's avonds en 's nachts de auto parkeren. U dient de auto dus 's ochtends weer van het terrein te halen. In het weekend kan uw auto blijven staan.
De elektronische pas kunt u op de dag zelf afhalen, op basis van beschikbaarheid, bij het University Hotel. U krijgt dan ook een beschrijving van de ‘spelregels’ voor het terrein.
Er zijn geen kosten verbonden aan het parkeren bij het Harmoniecomplex.

De dichtstbijzijnde openbare parkeergarage is aan de Ossenmarkt (zie Parkeergarages in Groningen). Daarnaast is de parkeergarage Boterdiep een (goedkoper) alternatief.

Laatst gewijzigd:19 januari 2017 10:54
printOok beschikbaar in het: English