Society/businessScholierenacademieStudentsActivities

Junior Honours College Summer school

2 t/m 5 juli 2019

De inschrijving is geopend! Je kunt je tot en met 26 juni inschrijven.

Zien we jou bij de Junior Honours College Summer school? Tijdens deze week maak je kennis met de universiteit en verbreed en ontwikkel je je vaardigheden. Zo bezoek je onder andere de intensive care van het UMCG en de Universiteitsbibliotheek en komen ook vakgebieden als rechten, geschiedenis en wiskunde aan bod. Praktische informatie...

Junior Honours College 2018

• Introductie programma - Who's who in academia?
  • Alisa van de Haar - Erfgoed: dumpen of behouden? (Universiteitsbibliotheek)
  • Susanne Täuber - De weg naar wetenschap
  • Bezoek aan het Universiteitsmuseum - Ruimteschip Aarde
  • Met z'n allen uit eten
Woensdag
  • Matijs van Meurs & Roelie Sitepu-Clevering - Patiënten op de Intensive Care-afdeling (geneeskunde)
  • Janka Stoker en Harry Garretsen - Wat is een goede leider en hoe weet je dat? (economie/psychologie)
  • Sanne te Wierike en Rick Stoop - Meten = (z)weten (bewegingswetenschappen)
Donderdag
  • Merel Keijzer - Het leren van een taal als Alzheimerremedie (taalwetenschappen)
  • Marietta Messmer - U.S. Immigration Control in the Age of National Security Interests (American Studies)
  • Stijn Arnoldussen - Archeologen en afval: een prima paar! (Archeologie)
  • Hanny Elzinga - Strafrecht (Rechten)
Vrijdag
  • Dieko Bakker en Mariet Hofstee - An Interdisciplinary View on Climate Change (University College Groningen)
  • Presentaties
  • Afsluiting

Interesse?

Je kunt je tot en met 26 juni inschrijven voor de JHC Summer school. Hierbij lever je op creatieve manier iets in, waar je motivatie uit blijkt. Je kunt denken aan een brief, maar denk ook aan een filmpje of een moodboard. Je hoort daarna zo snel mogelijk of je bent toegelaten.

• Wat? Junior Honours College Summer School
  • Wanneer? 2 t/m 5 juli 2019
  • Waar? Overal op de Rijksuniversiteit Groningen
  • Voor wie? Vwo-scholieren uit klas 5 en 6 die breed geïnteresseerd en gemotiveerd zijn, zijn welkom
  • Inschrijven? Tot en met 26 juni 2019 kun je je aanmelden.
Laatst gewijzigd:26 juni 2019 15:13