Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenLocatiesCity Centre Campus

Van Swinderen Huys

Van Swinderen Huys
Van Swinderen Huys

Het Van Swinderen Huys is een prachtig monumentaal pand in het hartje stad aan de Oude Boteringestraat 19 in de directe nabijheid van Broerplein en het Academiegebouw. Daarnaast is het Van Swinderen Huys het ‘clubhuis’ voor de Groningse universitaire gemeenschap. Een plek waar medewerkers en studenten relaties uit de omgeving van de universiteit kunnen ontmoeten.

Het fraai ingerichte pand dat is uitgerust met moderne presentatiemiddelen, leent zich uitstekend voor workshops, recepties, promotie- en afstudeerborrels, congressen, vergaderingen, trainingen etc. Stuur een email naar info@vanswinderenhuys.nl om een reservering te maken of een offerte aan te vragen. Daarnaast kunt het contactformulier gebruiken op www.vanswinderenhuys.nl

Prijzen

Voor het aanvragen van een prijsopgave verwijzen wij je naar de www.vanswinderenhuys.nl. Speciaal voor medewerkers van de universiteit geldt een vaste korting van 25% op de zaalhuur.

Assortiment

Het Van Swinderen Huys maakt voor uw evenement of activiteit graag een op maat gemaakte offerte voor een lunch, borrelgarnituur, buffet of diner. Meer informatie over assortiment treft u op de www.vanswinderenhuys.nl/assortiment.

Laatst gewijzigd:08 december 2015 10:01
printOok beschikbaar in het: English