Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningEten en drinkenLocatiesCity Centre Campus

Universiteitsbibliotheek

Starbucks Universiteitsbibliotheek
Take Away Universiteitsbibliotheek

Of je nu wilt lunchen of trek hebt in een lekkere snack, er zit vast wel iets tussen waar je van zult genieten. Bij Starbucks geloven we niet alleen in goede koffie, maar ook in echt lekker eten. Met passie en aandacht selecteren we lekkernijen voor elk moment van de dag. We zijn trots op onze Amerikaanse geschiedenis en dat proef je; bijvoorbeeld in onze kruidige Carrot Cake of juist de knapperige Caesar salade.
We selecteren de producten op ons menu met aandacht. We proberen ons aanbod constant te verbeteren; niet alleen door nieuwe producten te ontwikkelen, maar ook door ons menu steeds een beetje duurzamer te maken. We willen in ieder geval een stap voor zijn op de standaard in Nederland. Dit betekent dat al onze vleesproducten van boerderijen komen die minimaal één ster hebben, of afkomstig zijn van een boerderij met een vergelijkbaar houderijsysteem. Omdat onze producten van nature lekker zijn, gebruiken we geen smaakversterkers.
Als je meer wilt weten over de herkomst van een specifiek product of ons menu in het algemeen, dan horen we graag van je!


Starbucks Universiteitsbibliotheek
Starbucks Universiteitsbibliotheek
Starbucks
Laatst gewijzigd:08 december 2015 10:01
printOok beschikbaar in het: English