Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningVerbouwprojectenOver onze werkgebiedenFWN

Studie omgeving Bernoulliborg

In de ruimte van voormalige bibliotheek van de faculteit is gezocht naar een nieuwe invulling. Deze is gevonden in een studieomgeving en kantoren van de studie adviseurs.

De kantoren zijn ondergebracht in de lagere delen rondom de open ruimte rondom de bestaande collegezaal en zijn als een doos in de ruimte uitgevoerd. Hierdoor is het klimaat en de akoestiek in de kantoorruimten goed te controleren.

Het studielandschap kenmerkt zich door een open en losse inrichting van diverse studiemogelijkheden. Van individueel tot groepssamenwerken. De meubelen staan verdeeld over de ruimte en het staat de studenten vrij om het anders neer te zetten.

In kleurgebruik en materialiseren is gezocht naar een thema passend bij het bestaande gebouw maar toch inspirerend en modern.

Tegelijkertijd is deze verbouwing ook het startsein geweest om de klimaatsproblematiek in de grote collegezaal boven de studieruimte aan te passen.

Laatst gewijzigd:17 mei 2018 15:56