Skip to ContentSkip to Navigation
Maatschappij/bedrijvenFacilitaire dienstverleningVerbouwprojectenOver onze werkgebiedenBureau

Studielandschap CVL

Studielandschap CVL:

De huidige entree en kantine wordt as niet uitnodigend ervaren. De maat is te groot en de uitstraling te kil. Ons is gevraagd om me te denken en een inrichtingsvoorstel te maken.

Door een element in de ruimte te maken wordt de menselijke maat hersteld en kan de afdeling Food en Drinks op een betere manier gehuisvest worden. Dit element bied mogelijkheden tot zitten en afscheidingen voor kleinere borrels en toespraken. Tevens is het mogelijk om op het element te zitten en de ruimte te overzien. Wat een hogere dynamiek van de entree ruimte geeft.

Naast een entreezone met informele zit en studiemogelijkheden aan vaste tafels is er ok een mogelijkheid om in een bistro omgeving aan de glazen pui te zitten. Materialiseren is natuurlijk en er wordt veel groen voorgesteld.

Laatst gewijzigd:17 mei 2018 15:55