Skip to ContentSkip to Navigation
Society/businessCenter for Information TechnologyTechTalks050

TechTalks050 gaat van start

21 februari 2019
DOT dome
DOT dome

Per 25 februari is een nieuw fenomeen in Groningen gestart: TechTalks050. Zo’n zes keer per jaar wordt er een TechTalk georganiseerd. De opzet is simpel: een wetenschapper en iemand uit de praktijk presenteren een actueel onderwerp op het gebied van digitale technologie, innovatie en/of trends. Voor ondernemers, professionals, beleidsmakers in de digitale wereld. Met aansluitend een netwerkborrel voor Groningen en wijde omtrek.

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen wil samenwerking met verschillende partners uit de regio bedrijven, experts en nieuwkomers op het gebied van digitale en technologische trends bij elkaar brengen. Er zijn veel ontwikkelingen op technologisch gebied die de aandacht van een breed, geïnteresseerd publiek verdienen. Daar gaan wij de komende periode aandacht aan besteden.

Aanmelden voor de mailinglijst kan hier: TechTalks050 mailinglijst. Je ontvangt dan per event een uitnodiging en een reminder met informatie over de komende onderwerpen en sprekers.

Laatst gewijzigd:27 februari 2019 09:38

Meer nieuws