Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXOver Science LinXStudentassistenten

Tim ten Bulte

Hallo allemaal, Ik ben Tim ten Bulte. Ik heb net mijn bachelor biologie afgerond. Ik ben vooral geïnteresseerd in neurowetenschappen en evolutie. Dit heb ik goed kunnen combineren met de major gedrag en neurowetenschappen en keuzevakken over evolutie. Dit jaar ga ik het roer een beetje omgooien. Ik ga leerlingen helpen met hun profielwerkstuk, rondleidingen geven en werken bij een adviesbureau!

Dat laatste is nog iets anders wat ik heel leuk vind om te doen. Ik ben consultant bij de Young Advisory Group, wat inhoudt dat ik strategisch advies geef aan allerlei bedrijven en instanties. Dit klinkt raar voor een bioloog, maar met de studie biologie leer je heel kritisch kijken naar de kleinste details. Dit kan heel nuttig zijn voor veel bedrijven.

Daarnaast ben ik invaldocent op een middelbare school. Zo heb ik verschillende vakken gegeven, maar het leukste vak blijft toch altijd biologie voor mij. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik het leuk vind om voor een groep leerlingen te staan en hen verder te helpen met uitdagende vragen. Daarom ben ik ook bij Bètasteunpunt & Science LinX gaan werken. Dus heb je een leuke vraag schroom dan niet om mij of mijn collega’s te benaderen!

Tim ten Bulte | Foto Science LinX | Ingeborg Veldman
Tim ten Bulte | Foto Science LinX | Ingeborg Veldman
Laatst gewijzigd:08 december 2017 15:49