Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXOver Science LinXStudentassistenten

Max Coenen

Hallo allemaal! Mijn naam is Max Coenen en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant, maar na een tussenjaar heb ik ervoor gekozen om in het Hoge Noorden te gaan studeren. Dat is mij erg goed bevallen. Het is wat mij betreft dan ook terecht dat Groningen de leukste studentenstad van Nederland is.

Het kiezen van een studie viel mij zwaar. Mijn profielkeuze op de middelbare school, NT en NG, zorgde ervoor dat ik vrijwel alle studies kon doen. Ik heb lang getwijfeld tussen de bèta en economische/bedrijfskundige kant. Uiteindelijk is het een combinatie van beide geworden waarbij de nadruk op techniek ligt. In 2013 ben ik daarom begonnen met de studie technische bedrijfskunde en in het tweede studiejaar heb ik gekozen voor de richting proces- en producttechnologie. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn bachelorscriptie. Hierbij ben ik onder andere onderzoek aan het doen naar de invloed van temperatuur, tijd en druk bij het persen op de eigenschappen van spaanplaat.

Naast studeren ben ik vooral bezig met sport. Hockeyen en skiën zijn mijn grootste hobby’s. Vier dagen per week ben ik dan ook op het hockeyveld te vinden om zelf te trainen met Gron. Studs H1 of om training te geven. Als de winterstop begonnen is probeer ik zo vaak mogelijk naar de Alpen af te reizen om skiles te geven of om zelf op de ski's te stappen. Omdat freeriden/off piste skiën gevaarlijk is zonder de juiste kennis, volg ik cursussen om meer over lawines en sneeuwstructuren te leren. Het is namelijk best interessant wat er allemaal met sneeuwkristallen gebeurt in een winter.

Max Coenen | Foto Science LinX | Elco van der Meer
Max Coenen | Foto Science LinX | Elco van der Meer
Laatst gewijzigd:10 november 2016 09:03