Skip to ContentSkip to Navigation
Onderdeel van Rijksuniversiteit Groningen
Science LinXOver Science LinXStudentassistenten

Jorien van Dulken

Hoi, ik ben Jorien en ik ben 25 jaar. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn wiskunde master. Bij deze master doe ik de track ‘Science, Business & Policy’. Dit houdt in dat in plaats van twee jaar met wiskunde bezig te zijn, ik maar één jaar van de master aan wiskunde besteed, en het andere jaar leer over bedrijfskunde en beleid en mijn studie afsluit met een half jaar stage bij een bedrijf. Ik heb voor deze richting gekozen omdat ik niet het onderzoek of onderwijs in wil, en zo iets beter voorbereid de arbeidsmarkt op kom. Het eerste half jaar van mijn master heb ik in het buitenland gedaan. Ik heb toen een half jaar in Stockholm gestudeerd.

Ondanks dat ik niet het onderwijs in wil, heb ik zeker wel affiniteit met lesgeven! Behalve het geven van bijlessen aan middelbare scholieren en werkcolleges aan eerstejaars studenten, geef ik nu ook al heel wat jaren les op een zeilschool in Friesland. Zeilen is dan ook mijn grootste hobby. Sinds een jaar heb ik met twee vriendinnen een eigen zeilboot waarmee we door heel Nederland aan wedstrijden mee doen.

Ik werk bij Science Linx als studentassistent voor Wiskunde D Online. Daar ga ik mijn best doen iedereen zo goed mogelijk te helpen bij hun vragen en het geven van feedback op het nagekeken huiswerk!

Jorien van Dulken | Foto Science LinX | Ingeborg Veldman
Jorien van Dulken | Foto Science LinX | Ingeborg Veldman
Laatst gewijzigd:08 december 2017 15:48