ResearchSustainable SocietyNews and events

Vanaf:do 17-10-2019
Tot en met:do 28-11-2019
Waar:Academie gebouw Rijksuniversiteit Groningen

Wij organiseren samen met het EPI-Kenniscentrum voor de vierde keer de openbare masterclasses: 'Gaswinning en aardbevingen in Groningen’.

Gedurende 6 masterclasses delen docenten van de Rijksuniversiteit van Groningen hun expertise op het gebied van de gaswinning en aardbevingen in Groningen. Aan het einde van deze classes zijn deelnemers in staat om de complexe gevolgen van de gaswinning te begrijpen en te reflecteren op de sociale, maatschappelijke, economische en bestuurlijke aspecten. Bovendien biedt het deelnemers een unieke kans om hun eigen netwerk, met als gedeelde interesse de Groningse situatie, te vergroten.

Stutten

Masterclasses Docent Wat
17 okt 2019        Rien Herber Geologische oorzaken van de aardbevingen
31 okt 2019 Herman Bröring Een bestuurlijke blik op het gasgebouw: instituties, schadecompensatie en verbetering