Publication

Stagelopen in stappen: Handboek voor stages in het hoger onderwijs

Haag, E., 2010, 1 ed. Den Haag: Boom Lemma. 186 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

APA

Haag, E. (2010). Stagelopen in stappen: Handboek voor stages in het hoger onderwijs. (1 ed.) Den Haag: Boom Lemma.

Author

Haag, Esther. / Stagelopen in stappen : Handboek voor stages in het hoger onderwijs. 1 ed. Den Haag : Boom Lemma, 2010. 186 p.

Harvard

Haag, E 2010, Stagelopen in stappen: Handboek voor stages in het hoger onderwijs. 1 edn, Boom Lemma, Den Haag.

Standard

Stagelopen in stappen : Handboek voor stages in het hoger onderwijs. / Haag, Esther.

1 ed. Den Haag : Boom Lemma, 2010. 186 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

Vancouver

Haag E. Stagelopen in stappen: Handboek voor stages in het hoger onderwijs. 1 ed. Den Haag: Boom Lemma, 2010. 186 p.


BibTeX

@book{f78147cb9c2040c795aae0461298f150,
title = "Stagelopen in stappen: Handboek voor stages in het hoger onderwijs",
abstract = "Stagelopen in stappen is geschreven vanuit de dagelijkse praktijk. Waar lopen studenten tegenaan als ze voor het eerst gaan nadenken over de functies die ze met hun studie kunnen gaan vervullen? Hoe vind je een droomstage? Kun je een bedrijf zomaar benaderen of moet er eerst een vacature zijn? Wie moet je benaderen, en hoe? Stuur je een e-mail of kun je ook bellen? Hoe weet je wat voor soort opdracht de docent zal goedkeuren? En hoe regel je dat in een contract? Wie betaalt de extra onkosten en hoe weet je of je de taal van de organisatie voldoende spreekt? Dit alles en meer vind je in Stagelopen in stappen.Op www.stagelopeninstappen.nl staat extra materiaal dat gebruikt kan worden bij het zoeken en regelen van een stage. Je vindt er een voorbeeld van een stageplan, een sollicitatiebrief en een CV. Ook vind je er links naar nuttige andere websites, bijvoorbeeld naar sites met persoonlijkheidstests. De website is gratis toegankelijk voor studenten en docenten. Speciaal voor docenten is er ook een afgeschermd gedeelte met een docentenhandleiding om studenten tijdens hun zoektocht naar een stage te begeleiden.Dit studieboek is geschreven voor studenten in het hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs.",
keywords = "Work Placement, Internship, HIGHER EDUCATION, Handbook",
author = "Esther Haag",
note = "Dit boek is in 2012 onder de titel 'Internship Guide, Work Placements Step by Step' ook in het Engels uitgebracht.",
year = "2010",
language = "Dutch",
isbn = "978‐90‐5931‐616‐4",
publisher = "Boom Lemma",
edition = "1",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Stagelopen in stappen

T2 - Handboek voor stages in het hoger onderwijs

AU - Haag, Esther

N1 - Dit boek is in 2012 onder de titel 'Internship Guide, Work Placements Step by Step' ook in het Engels uitgebracht.

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Stagelopen in stappen is geschreven vanuit de dagelijkse praktijk. Waar lopen studenten tegenaan als ze voor het eerst gaan nadenken over de functies die ze met hun studie kunnen gaan vervullen? Hoe vind je een droomstage? Kun je een bedrijf zomaar benaderen of moet er eerst een vacature zijn? Wie moet je benaderen, en hoe? Stuur je een e-mail of kun je ook bellen? Hoe weet je wat voor soort opdracht de docent zal goedkeuren? En hoe regel je dat in een contract? Wie betaalt de extra onkosten en hoe weet je of je de taal van de organisatie voldoende spreekt? Dit alles en meer vind je in Stagelopen in stappen.Op www.stagelopeninstappen.nl staat extra materiaal dat gebruikt kan worden bij het zoeken en regelen van een stage. Je vindt er een voorbeeld van een stageplan, een sollicitatiebrief en een CV. Ook vind je er links naar nuttige andere websites, bijvoorbeeld naar sites met persoonlijkheidstests. De website is gratis toegankelijk voor studenten en docenten. Speciaal voor docenten is er ook een afgeschermd gedeelte met een docentenhandleiding om studenten tijdens hun zoektocht naar een stage te begeleiden.Dit studieboek is geschreven voor studenten in het hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs.

AB - Stagelopen in stappen is geschreven vanuit de dagelijkse praktijk. Waar lopen studenten tegenaan als ze voor het eerst gaan nadenken over de functies die ze met hun studie kunnen gaan vervullen? Hoe vind je een droomstage? Kun je een bedrijf zomaar benaderen of moet er eerst een vacature zijn? Wie moet je benaderen, en hoe? Stuur je een e-mail of kun je ook bellen? Hoe weet je wat voor soort opdracht de docent zal goedkeuren? En hoe regel je dat in een contract? Wie betaalt de extra onkosten en hoe weet je of je de taal van de organisatie voldoende spreekt? Dit alles en meer vind je in Stagelopen in stappen.Op www.stagelopeninstappen.nl staat extra materiaal dat gebruikt kan worden bij het zoeken en regelen van een stage. Je vindt er een voorbeeld van een stageplan, een sollicitatiebrief en een CV. Ook vind je er links naar nuttige andere websites, bijvoorbeeld naar sites met persoonlijkheidstests. De website is gratis toegankelijk voor studenten en docenten. Speciaal voor docenten is er ook een afgeschermd gedeelte met een docentenhandleiding om studenten tijdens hun zoektocht naar een stage te begeleiden.Dit studieboek is geschreven voor studenten in het hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs.

KW - Work Placement

KW - Internship

KW - HIGHER EDUCATION

KW - Handbook

M3 - Book

SN - 978‐90‐5931‐616‐4

BT - Stagelopen in stappen

PB - Boom Lemma

CY - Den Haag

ER -

ID: 12745472