Publication

Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer)

Smit, B. I., 2008, 2 ed. Groningen: Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen. 46 p. (Grondsporen; no. 2)

Research output: Book/ReportReportProfessional

APA

Smit, B. I. (2008). Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer). (2 ed.) (Grondsporen; No. 2). Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen.

Author

Smit, B.I. / Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer). 2 ed. Groningen : Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen, 2008. 46 p. (Grondsporen; 2).

Harvard

Smit, BI 2008, Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer). Grondsporen, no. 2, vol. Grondsporen, 2 edn, Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen, Groningen.

Standard

Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer). / Smit, B.I.

2 ed. Groningen : Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen, 2008. 46 p. (Grondsporen; No. 2).

Research output: Book/ReportReportProfessional

Vancouver

Smit BI. Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer). 2 ed. Groningen: Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen, 2008. 46 p. (Grondsporen; 2).


BibTeX

@book{c10880f59ca242d68744bff348c2afb1,
title = "Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer)",
abstract = "In het tweede deel van Grondsporen worden de gegevens gepresenteerd van het aanvullend archeologisch onderzoek van enkele vuursteen vindplaatsen te Epse (gemeente Deventer). Dit onderzoek is in 2005 uitgevoerd in samenwerking met Archeologie Deventer. Tijdens het onderzoek is het waarderende onderzoek van de vuursteen vindplaatsen (daterend in Mesolithicum/Neolithicum) in combinatie met grootschalig vlakdekkend onderzoek van vindplaatsen uit IJzertijd en Romeinse Tijd uitgevoerd. In de rapportage wordt een onderzoeksstrategie gepresenteerd voor vindplaatsen waar archeologische resten uit de vroege prehistorie en late prehistorie gezamenlijk worden aangetroffen. Deze rapportage is in 2006 verschenen als interne publicatie en gepubliceerd via webpagina van Groninger Instituut voor Archeologie. Definitieve publicatie zal in de toekomst plaatsvinden door Archeologie Deventer in een monografie over het gehele onderzoek.",
author = "B.I. Smit",
note = "Kind of Report: extern rapport",
year = "2008",
language = "Dutch",
volume = "Grondsporen",
series = "Grondsporen",
publisher = "Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen",
number = "2",
edition = "2",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer)

AU - Smit, B.I.

N1 - Kind of Report: extern rapport

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - In het tweede deel van Grondsporen worden de gegevens gepresenteerd van het aanvullend archeologisch onderzoek van enkele vuursteen vindplaatsen te Epse (gemeente Deventer). Dit onderzoek is in 2005 uitgevoerd in samenwerking met Archeologie Deventer. Tijdens het onderzoek is het waarderende onderzoek van de vuursteen vindplaatsen (daterend in Mesolithicum/Neolithicum) in combinatie met grootschalig vlakdekkend onderzoek van vindplaatsen uit IJzertijd en Romeinse Tijd uitgevoerd. In de rapportage wordt een onderzoeksstrategie gepresenteerd voor vindplaatsen waar archeologische resten uit de vroege prehistorie en late prehistorie gezamenlijk worden aangetroffen. Deze rapportage is in 2006 verschenen als interne publicatie en gepubliceerd via webpagina van Groninger Instituut voor Archeologie. Definitieve publicatie zal in de toekomst plaatsvinden door Archeologie Deventer in een monografie over het gehele onderzoek.

AB - In het tweede deel van Grondsporen worden de gegevens gepresenteerd van het aanvullend archeologisch onderzoek van enkele vuursteen vindplaatsen te Epse (gemeente Deventer). Dit onderzoek is in 2005 uitgevoerd in samenwerking met Archeologie Deventer. Tijdens het onderzoek is het waarderende onderzoek van de vuursteen vindplaatsen (daterend in Mesolithicum/Neolithicum) in combinatie met grootschalig vlakdekkend onderzoek van vindplaatsen uit IJzertijd en Romeinse Tijd uitgevoerd. In de rapportage wordt een onderzoeksstrategie gepresenteerd voor vindplaatsen waar archeologische resten uit de vroege prehistorie en late prehistorie gezamenlijk worden aangetroffen. Deze rapportage is in 2006 verschenen als interne publicatie en gepubliceerd via webpagina van Groninger Instituut voor Archeologie. Definitieve publicatie zal in de toekomst plaatsvinden door Archeologie Deventer in een monografie over het gehele onderzoek.

M3 - Report

VL - Grondsporen

T3 - Grondsporen

BT - Op zoek naar de vroege prehistorie in het onderzoeksgebied Olthof-Noord (ON05); Aanvullend Archeologisch Onderzoek van verschillende locaties met vuursteen in Epse (gemeente Deventer)

PB - Groninger Instituut voor Archeologie, Rijksuniversiteit Groningen

CY - Groningen

ER -

ID: 1500307