Publication

Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie

Brouwer, R. P. & Smid, O. P., 2000, 83 p.

Research output: Working paperAcademic

APA

Brouwer, R. P., & Smid, O. P. (2000). Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie.

Author

Brouwer, R.P. ; Smid, O.P. / Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie. 2000.

Harvard

Brouwer, RP & Smid, OP 2000 'Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie'.

Standard

Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie. / Brouwer, R.P.; Smid, O.P.

2000.

Research output: Working paperAcademic

Vancouver

Brouwer RP, Smid OP. Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie. 2000.


BibTeX

@techreport{72c8b77acbbb491f86770339404683c1,
title = "Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie",
abstract = "Doel van het onderzoek is inzicht krijgen in de mogelijkheid om op de productielocatie van het industrie- en havengebied Delfzijl een cluster van bedrijvigheid rondom magnesium te realiseren. Hiertoe wordt antwoord gegeven op de vraag wat de vestigingsplaatsvoorkeuren zijn van bedrijven in het eventuele cluster rondom een primaire magnesiumproducent in de Eemsmondregio.",
keywords = "chemische industrie, Eemsmond",
author = "R.P. Brouwer and O.P. Smid",
note = "Rights: Rijksuniversiteit Groningen. Wetenschapswinkel Economie en Bedrijfskunde",
year = "2000",
language = "Dutch",
type = "WorkingPaper",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie

AU - Brouwer, R.P.

AU - Smid, O.P.

N1 - Rights: Rijksuniversiteit Groningen. Wetenschapswinkel Economie en Bedrijfskunde

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Doel van het onderzoek is inzicht krijgen in de mogelijkheid om op de productielocatie van het industrie- en havengebied Delfzijl een cluster van bedrijvigheid rondom magnesium te realiseren. Hiertoe wordt antwoord gegeven op de vraag wat de vestigingsplaatsvoorkeuren zijn van bedrijven in het eventuele cluster rondom een primaire magnesiumproducent in de Eemsmondregio.

AB - Doel van het onderzoek is inzicht krijgen in de mogelijkheid om op de productielocatie van het industrie- en havengebied Delfzijl een cluster van bedrijvigheid rondom magnesium te realiseren. Hiertoe wordt antwoord gegeven op de vraag wat de vestigingsplaatsvoorkeuren zijn van bedrijven in het eventuele cluster rondom een primaire magnesiumproducent in de Eemsmondregio.

KW - chemische industrie

KW - Eemsmond

M3 - Working paper

BT - Magnesiumproductie in de Eemsmond - Vorming van clusters van bedrijvigheid rondom magnesiumproductie

ER -

ID: 14621449