Publication

Het publieke belang van politieke partijen: eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen

Veling, K., de Jong, A. H. M., de Lange, S. L. & Voerman, G., 2018, Den Haag: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. 63 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

APA

Veling, K., de Jong, A. H. M., de Lange, S. L., & Voerman, G. (2018). Het publieke belang van politieke partijen: eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen. Den Haag: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Author

Veling, K. ; de Jong, A.H.M. ; de Lange, S.L. ; Voerman, Gerrit. / Het publieke belang van politieke partijen : eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen. Den Haag : Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 2018. 63 p.

Harvard

Veling, K, de Jong, AHM, de Lange, SL & Voerman, G 2018, Het publieke belang van politieke partijen: eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen. Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Den Haag.

Standard

Het publieke belang van politieke partijen : eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen. / Veling, K.; de Jong, A.H.M.; de Lange, S.L.; Voerman, Gerrit.

Den Haag : Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 2018. 63 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

Vancouver

Veling K, de Jong AHM, de Lange SL, Voerman G. Het publieke belang van politieke partijen: eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen. Den Haag: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 2018. 63 p.


BibTeX

@book{8bdaf1a0542842d89c4830932e4bfab8,
title = "Het publieke belang van politieke partijen: eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen",
abstract = "In april 2017 stelde de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een evaluatie- en adviescommssie in om de sinds maart 2013 geldende Wet financiering politieke partijen te evalueren. In dit rapport doet genoemde commissie verslag van deze opdracht en analyseert daartoe de plaats en functies van politieke partijen in het politieke stelsel.",
author = "K. Veling and {de Jong}, A.H.M. and {de Lange}, S.L. and Gerrit Voerman",
year = "2018",
language = "Dutch",
publisher = "Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Het publieke belang van politieke partijen

T2 - eindrapport van de Evaluatie- en Adviescommissie Wet financiering politieke partijen

AU - Veling, K.

AU - de Jong, A.H.M.

AU - de Lange, S.L.

AU - Voerman, Gerrit

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - In april 2017 stelde de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een evaluatie- en adviescommssie in om de sinds maart 2013 geldende Wet financiering politieke partijen te evalueren. In dit rapport doet genoemde commissie verslag van deze opdracht en analyseert daartoe de plaats en functies van politieke partijen in het politieke stelsel.

AB - In april 2017 stelde de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een evaluatie- en adviescommssie in om de sinds maart 2013 geldende Wet financiering politieke partijen te evalueren. In dit rapport doet genoemde commissie verslag van deze opdracht en analyseert daartoe de plaats en functies van politieke partijen in het politieke stelsel.

M3 - Report

BT - Het publieke belang van politieke partijen

PB - Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

CY - Den Haag

ER -

ID: 54067617