Publication

Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen: De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam

de Vreede, G. J., Sol, H. G. & Dickson, G. W., 8-Mar-1995, Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten".

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference contributionAcademicpeer-review

APA

de Vreede, G. J., Sol, H. G., & Dickson, G. W. (1995). Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen: De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam. In Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten"

Author

de Vreede, G.J. ; Sol, H G ; Dickson, G.W. / Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen : De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam. Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten". 1995.

Harvard

de Vreede, GJ, Sol, HG & Dickson, GW 1995, Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen: De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam. in Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten".

Standard

Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen : De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam. / de Vreede, G.J.; Sol, H G; Dickson, G.W.

Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten". 1995.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingConference contributionAcademicpeer-review

Vancouver

de Vreede GJ, Sol HG, Dickson GW. Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen: De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam. In Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten". 1995


BibTeX

@inproceedings{8d1c5b3fa38b4f329806a02f73184945,
title = "Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen: De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam",
author = "{de Vreede}, G.J. and Sol, {H G} and G.W Dickson",
year = "1995",
month = "3",
day = "8",
language = "Dutch",
booktitle = "Proceedings of the conference on {"}Technologie, Innovatie en Diensten{"}",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Een groepsbenadering voor het (her)ontwerpen van organisaties en informatiesystemen

T2 - De bestrijding van de georganiseerde criminaliteit in Amsterdam

AU - de Vreede, G.J.

AU - Sol, H G

AU - Dickson, G.W

PY - 1995/3/8

Y1 - 1995/3/8

M3 - Conference contribution

BT - Proceedings of the conference on "Technologie, Innovatie en Diensten"

ER -

ID: 19944996