Publication

De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen.

van den Bosch, K., Andringa, T. C., Post, W., Ruijssenaars, A. & Vlaskamp, C., 11-Sep-2015, In : NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

APA

van den Bosch, K., Andringa, T. C., Post, W., Ruijssenaars, A., & Vlaskamp, C. (2015). De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen.

Author

van den Bosch, Kirsten ; Andringa, Tjeerd C ; Post, Wendy ; Ruijssenaars, Aloysius ; Vlaskamp, Carla. / De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. In: NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen. 2015.

Harvard

van den Bosch, K, Andringa, TC, Post, W, Ruijssenaars, A & Vlaskamp, C 2015, 'De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen.', NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen.

Standard

De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. / van den Bosch, Kirsten; Andringa, Tjeerd C; Post, Wendy; Ruijssenaars, Aloysius; Vlaskamp, Carla.

In: NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen, 11.09.2015.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

Vancouver

van den Bosch K, Andringa TC, Post W, Ruijssenaars A, Vlaskamp C. De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen. NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen. 2015 Sep 11.


BibTeX

@article{f294fa9556174f0d9c515a64df0df556,
title = "De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen.",
author = "{van den Bosch}, Kirsten and Andringa, {Tjeerd C} and Wendy Post and Aloysius Ruijssenaars and Carla Vlaskamp",
note = "11 september 2015",
year = "2015",
month = "9",
day = "11",
language = "Dutch",
journal = "NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - De relatie tussen de auditieve omgeving en stemming en gedrag van personen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen.

AU - van den Bosch, Kirsten

AU - Andringa, Tjeerd C

AU - Post, Wendy

AU - Ruijssenaars, Aloysius

AU - Vlaskamp, Carla

N1 - 11 september 2015

PY - 2015/9/11

Y1 - 2015/9/11

M3 - Article

JO - NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen

JF - NTZ Nederlands Tijdschrift voor de Zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen

ER -

ID: 26437843