Publication

De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht

Verstijlen, F. M. J., 2012, 13 p.

Research output: Working paperAcademic

APA

Verstijlen, F. M. J. (2012). De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht.

Author

Verstijlen, F.M.J. / De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht. 2012.

Harvard

Verstijlen, FMJ 2012 'De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht'.

Standard

De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht. / Verstijlen, F.M.J.

2012.

Research output: Working paperAcademic

Vancouver

Verstijlen FMJ. De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht. 2012.


BibTeX

@techreport{ac5cf8a63a9c496bb5c35e00fe526515,
title = "De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht",
abstract = "Dit stuk is een bewerking van een voordracht die de schrijver op 9 november 2010 hield op het jaarcongres van het Netherlands Institute for Law and Governance, getiteld ‘Het publieke van het privaatrecht’. Het behandelt de plaats van vorderingen ter zake van strafrechtelijke vergrijpen, letselschade, etc. in de WSNP, de gedwongen schuldregeling ex art. 287a Fw. en het buitengerechtelijke akkoord.",
author = "F.M.J. Verstijlen",
note = "Relation: https://www.rug.nl/ Rights: University of Groningen Date of lecture: 2010-11-09",
year = "2012",
language = "Dutch",
type = "WorkingPaper",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht

AU - Verstijlen, F.M.J.

N1 - Relation: https://www.rug.nl/ Rights: University of Groningen Date of lecture: 2010-11-09

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Dit stuk is een bewerking van een voordracht die de schrijver op 9 november 2010 hield op het jaarcongres van het Netherlands Institute for Law and Governance, getiteld ‘Het publieke van het privaatrecht’. Het behandelt de plaats van vorderingen ter zake van strafrechtelijke vergrijpen, letselschade, etc. in de WSNP, de gedwongen schuldregeling ex art. 287a Fw. en het buitengerechtelijke akkoord.

AB - Dit stuk is een bewerking van een voordracht die de schrijver op 9 november 2010 hield op het jaarcongres van het Netherlands Institute for Law and Governance, getiteld ‘Het publieke van het privaatrecht’. Het behandelt de plaats van vorderingen ter zake van strafrechtelijke vergrijpen, letselschade, etc. in de WSNP, de gedwongen schuldregeling ex art. 287a Fw. en het buitengerechtelijke akkoord.

M3 - Working paper

BT - De betekenis van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen voor het goederen- en insolventierecht

ER -

ID: 14456085