Publication

COTAN Documentatie: 2016

Egberink, I. J. L., Janssen, N. A. M. & Vermeulen, C. S. M., 2016, Amsterdam: Boom Test Uitgevers.

Research output: Book/ReportBookProfessional

APA

Egberink, I. J. L., Janssen, N. A. M., & Vermeulen, C. S. M. (2016). COTAN Documentatie: 2016. Amsterdam: Boom Test Uitgevers.

Author

Egberink, I.J.L. ; Janssen, N.A.M. ; Vermeulen, C.S.M. / COTAN Documentatie : 2016. Amsterdam : Boom Test Uitgevers, 2016.

Harvard

Egberink, IJL, Janssen, NAM & Vermeulen, CSM 2016, COTAN Documentatie: 2016. Boom Test Uitgevers, Amsterdam.

Standard

COTAN Documentatie : 2016. / Egberink, I.J.L.; Janssen, N.A.M.; Vermeulen, C.S.M.

Amsterdam : Boom Test Uitgevers, 2016.

Research output: Book/ReportBookProfessional

Vancouver

Egberink IJL, Janssen NAM, Vermeulen CSM. COTAN Documentatie: 2016. Amsterdam: Boom Test Uitgevers, 2016.


BibTeX

@book{e12653c910d7481a9524f9cb265ea9ae,
title = "COTAN Documentatie: 2016",
abstract = "De COTAN Documentatie:-is ontwikkeld voor professionals die zich bezighouden met psychodiagnostiek, zoals psychologen, (ortho)pedagogen, psychodiagnostisch werkenden, onderwijskundigen, HRM-adviseurs, loopbaanbegeleiders, etc.- wordt in opdracht van het NIP namens de COTAN uitgegeven door Boom test uitgevers, Amsterdam.- is de online opvolger en combinatie van de tweedelige Documentatie van tests en testresearch in Nederland, de aanvullingen op deze uitgave en het COTAN Testboek voor het onderwijs. Al deze bronnen zijn ook opgenomen in de online COTAN Documentatie.",
author = "I.J.L. Egberink and N.A.M. Janssen and C.S.M. Vermeulen",
year = "2016",
language = "Dutch",
publisher = "Boom Test Uitgevers",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - COTAN Documentatie

T2 - 2016

AU - Egberink, I.J.L.

AU - Janssen, N.A.M.

AU - Vermeulen, C.S.M.

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - De COTAN Documentatie:-is ontwikkeld voor professionals die zich bezighouden met psychodiagnostiek, zoals psychologen, (ortho)pedagogen, psychodiagnostisch werkenden, onderwijskundigen, HRM-adviseurs, loopbaanbegeleiders, etc.- wordt in opdracht van het NIP namens de COTAN uitgegeven door Boom test uitgevers, Amsterdam.- is de online opvolger en combinatie van de tweedelige Documentatie van tests en testresearch in Nederland, de aanvullingen op deze uitgave en het COTAN Testboek voor het onderwijs. Al deze bronnen zijn ook opgenomen in de online COTAN Documentatie.

AB - De COTAN Documentatie:-is ontwikkeld voor professionals die zich bezighouden met psychodiagnostiek, zoals psychologen, (ortho)pedagogen, psychodiagnostisch werkenden, onderwijskundigen, HRM-adviseurs, loopbaanbegeleiders, etc.- wordt in opdracht van het NIP namens de COTAN uitgegeven door Boom test uitgevers, Amsterdam.- is de online opvolger en combinatie van de tweedelige Documentatie van tests en testresearch in Nederland, de aanvullingen op deze uitgave en het COTAN Testboek voor het onderwijs. Al deze bronnen zijn ook opgenomen in de online COTAN Documentatie.

M3 - Book

BT - COTAN Documentatie

PB - Boom Test Uitgevers

CY - Amsterdam

ER -

ID: 28439193