Publication

Archief van websites van Nederlandse politieke partijen

Voerman, G., den Hollander, F., Keyzer, A., Druiven, H. & van Delden, M., 2000

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

APA

Voerman, G. (Author), den Hollander, F. (Developer), Keyzer, A. (Developer), Druiven, H. (Developer), & van Delden, M. (Developer). (2000). Archief van websites van Nederlandse politieke partijen. Web publication/site, Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen. http://www.archipol.nl/

Author

Voerman, Gerrit (Author) ; den Hollander, Frank (Developer) ; Keyzer, Andreas (Developer) ; Druiven, Henk (Developer) ; van Delden, Mischa (Developer). / Archief van websites van Nederlandse politieke partijen. [Web publication/site].

Harvard

Voerman, G, den Hollander, F, Keyzer, A, Druiven, H & van Delden, M, Archief van websites van Nederlandse politieke partijen, 2000, Web publication/site, Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen, Groningen. <http://www.archipol.nl/>

Standard

Archief van websites van Nederlandse politieke partijen. Voerman, Gerrit (Author); den Hollander, Frank (Developer); Keyzer, Andreas (Developer); Druiven, Henk (Developer); van Delden, Mischa (Developer). 2000. Groningen : Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

Vancouver

Voerman G (Author), den Hollander F (Developer), Keyzer A (Developer), Druiven H (Developer), van Delden M (Developer). Archief van websites van Nederlandse politieke partijen Groningen: Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen. 2000.


BibTeX

@misc{2bab26b10d844a2bbf3057cc8b2c0630,
title = "Archief van websites van Nederlandse politieke partijen",
abstract = "In 2000 begon het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) in samenwerking met de Universiteitsbibliotheek Groningen onder naam Archipol met het archiveren van de websites van de Nederlandse politieke partijen. De ontwikkeling van dit project werd mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Stichting SURF in het kader van Innovatie Wetenschappelijke Informatievoorziening (IWI) en van de Rijksuniversiteit Groningen.Het DNPP beschouwt het bewaren van de websites van de partijen als een logisch vervolg van zijn traditionele taak, namelijk het documenteren van gedrukte publicaties van en over partijen. Het digitaal archief vormt een bron van informatie voor onderzoekers van velerlei disciplines (zoals historici en politicologen) en journalisten.",
author = "Gerrit Voerman and {den Hollander}, Frank and Andreas Keyzer and Henk Druiven and {van Delden}, Mischa",
year = "2000",
language = "Dutch",
publisher = "Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Archief van websites van Nederlandse politieke partijen

AU - Voerman, Gerrit

A2 - den Hollander, Frank

A2 - Keyzer, Andreas

A2 - Druiven, Henk

A2 - van Delden, Mischa

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - In 2000 begon het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) in samenwerking met de Universiteitsbibliotheek Groningen onder naam Archipol met het archiveren van de websites van de Nederlandse politieke partijen. De ontwikkeling van dit project werd mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Stichting SURF in het kader van Innovatie Wetenschappelijke Informatievoorziening (IWI) en van de Rijksuniversiteit Groningen.Het DNPP beschouwt het bewaren van de websites van de partijen als een logisch vervolg van zijn traditionele taak, namelijk het documenteren van gedrukte publicaties van en over partijen. Het digitaal archief vormt een bron van informatie voor onderzoekers van velerlei disciplines (zoals historici en politicologen) en journalisten.

AB - In 2000 begon het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen (DNPP) in samenwerking met de Universiteitsbibliotheek Groningen onder naam Archipol met het archiveren van de websites van de Nederlandse politieke partijen. De ontwikkeling van dit project werd mede mogelijk gemaakt door subsidies van de Stichting SURF in het kader van Innovatie Wetenschappelijke Informatievoorziening (IWI) en van de Rijksuniversiteit Groningen.Het DNPP beschouwt het bewaren van de websites van de partijen als een logisch vervolg van zijn traditionele taak, namelijk het documenteren van gedrukte publicaties van en over partijen. Het digitaal archief vormt een bron van informatie voor onderzoekers van velerlei disciplines (zoals historici en politicologen) en journalisten.

M3 - Web publication/site

PB - Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen

CY - Groningen

ER -

ID: 13752606