Skip to ContentSkip to Navigation
OnderzoekGroningen Centre for Law and GovernanceExpertisecentraNotarieel Instituut Groningen

Netwerken

Netherlands Institute for Law and Governance

Leden van het NIG participeren in verschillende onderzoeksnetwerken van het Netherlands Institute for Law and Governance. Het NILG is een samenwerkingsverband van universiteiten en andere onderzoeksinstellingen dat zich tot doel stelt onderzoek op het terrein van Law and Governance te bevorderen. Centraal staat de balans tussen publieke en private belangen in het recht en de wijze waarop de regulering van die belangen door de publieke en de private sector plaatsvindt.

 

Alliantie Familie & Recht

De Alliantie Familie & Recht beoogt de bestudering van het nationale, internationale en vergelijkende familierecht vanuit mono- en multidisciplinair perspectief te bevorderen. 

 

International Allicance on Land Tenure and Administration

De International Allicance on Land Tenure and Administration (IALTA) is een wereldwijd netwerk van onderzoekers op het terrein van rechten op land en land administratie. IALTA is lid van de Steering Committee van de Land Portal.  

 

International Succession Law Group

De International Succession Law Group is een wereldwijde onderzoeksgroep die tweejaarlijks bijeenkomt (2010 in Hamburg, Max Planck Instituut; 2012 Edinburgh, University of Edinburgh). Zij publiceert haar rechtsvergelijkende studies in een serie in de Oxford University Press. 

Laatst gewijzigd:12 juli 2018 09:19
printView this page in: English