Skip to ContentSkip to Navigation
OnderzoekToponderzoekMaatschappelijke thema'sEnergyOnderwijs

Energy Academy Europe

In de Energy Academy Europe (EAE) brengen de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen bestaand en nieuw onderwijs en onderzoek op het gebied van energie en energietransitie samen. Hiermee is een topinstituut op energiegebied ontstaan. Als student kun je bij de Energy Academy Europe extra leertrajecten volgen in het EAE Programma van Leeractiviteiten. Bovendien biedt de Energy Academy Europe je de mogelijkheid deel te nemen aan aansprekende onderzoeksprojecten met het bedrijfsleven.

EAE Programma van Leeractiviteiten

Het Programma van Leeractiviteiten van de Energy Academy Europe is speciaal ontworpen voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen en geeft inzicht in de verschillende aspecten van de energietransitie. Het programma is een aanvulling op het reguliere onderwijs van beide instellingen en is gericht op de ontwikkeling van uitstekende professionele kennis en generieke vaardigheden. Het EAE Programma van Leeractiviteiten is een multidisciplinair onderwijsprogramma dat een sterke verbinding legt tussen het onderwijs, het onderzoek en de arbeidsmarkt. Je deelname wordt beloond met een EAE-certificaat, dat zeer gewaardeerd wordt door alle bedrijven die zijn verbonden aan de Energy Academy Europe. Een EAE-certificaat geeft je daarmee een voordeel wanneer je de arbeidsmarkt betreedt!

Voor meer informatie over het EAE Programma van Leeractiviteiten kun je terecht op de website van de Energy Academy Europe.

Laatst gewijzigd:22 mei 2017 10:54
printOok beschikbaar in het: English