Skip to ContentSkip to Navigation
Research Centre for East Asian Studies Groningen

CEASG's Tjalling Halbertsma in OOG Radio programma Glasnost

26 maart 2015

Dinsdag 17 maart hield prof. Halbertsma zijn inaugurele rede, getiteld: Domestic Challenges and International Opportunities: Meandering through Mongolia’s Past and Present. Afgelopen maandag was hij te gast bij Glasnost, een cultureel en wetenschappelijk radioprogramma op OOG Radio, de stadsomroep van Groningen.

In het interview vertelt prof. Halbertsma onder meer over zijn werkzaamheden in Mongolië, zijn onderzoek naar het nestoriaans erfgoed en de Master specialisatie East Asian Studies aan de RUG.

Beluister het radio item hier.

Laatst gewijzigd:01 april 2015 11:16

Meer nieuws

 • 12 mei 2022

  KNAW benoemt twee hoogleraren RUG tot lid

  Maria Loi en Dirk Slotboom van de Faculteit Science and Engineering zijn door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) benoemd tot lid.

 • 15 maart 2022

  Vici-beurzen voor drie RUG-onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie RUG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1.5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. J.W. Romeijn, prof. dr. S. Hoekstra en prof. dr. K.I. Caputi kunnen hiermee...

 • 20 december 2021

  Bevlogen bekeerling predikt duurzaam ondernemen

  Duurzame ondernemers de hand reiken, daar is het Gjalt de Jong om te doen. Hij ziet de universiteit als regisseur van vernieuwing. Een onafhankelijke scheidsrechter die de omslag naar een circulaire economie kan versnellen. Daartoe moest hij eerst...