About us Faculty of Theology and Religious Studies Research Institutes Centre Religion, Health and Wellbeing

Save the date Lentecursus 2022

10 november 2021

Na het succes van de Werk en Zingeving Lentecursus in mei 2021 komt er een vervolg in 2022. We zijn op dit moment bezig met de invulling maar zet de week van 18 en 19 mei alvast in de agenda.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en zeker zijn van een plekje? Neem contact op met Annelène Hofstetter via a.i.hofstetter rug.nl of 050-3632863.

Laatst gewijzigd:11 november 2021 10:49