About us Faculty of Theology and Religious Studies Research Institutes Centre Religion, Health and Wellbeing

Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke Verzorging van start

29 oktober 2021

Op 1 oktober 2021 is het tweejarige project Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke Verzorging gestart. Hanneke Muthert en Anja Visser maken deel uit van dit project, gefinancierd door ZonMw. In de kenniswerkplaats werken zorgverleners, cliënten, naasten en onderzoekers uit het hele land met elkaar samen om zorg voor zingeving in de thuissituatie te verbeteren.

Laatst gewijzigd:29 oktober 2021 10:37