Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Theology and Religious Studies Research Institutes Centre Religion, Health and Wellbeing

Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke Verzorging van start

29 oktober 2021

Op 1 oktober 2021 is het tweejarige project Kenniswerkplaats Zingeving en Geestelijke Verzorging gestart. Hanneke Muthert en Anja Visser maken deel uit van dit project, gefinancierd door ZonMw. In de kenniswerkplaats werken zorgverleners, cliënten, naasten en onderzoekers uit het hele land met elkaar samen om zorg voor zingeving in de thuissituatie te verbeteren.

Laatst gewijzigd:29 oktober 2021 10:37

Meer nieuws

 • 11 november 2021

  Theologie voor tiende keer topopleiding!

  In 2022 zijn de bacheloropleidingen Theologie en Religiewetenschappen van de RUG wederom aangemerkt als Topopleiding. Theologie behoort bij de tien beste bacheloropleidingen van Nederland.

 • 26 oktober 2021

  Nieuw academisch instituut voor werk en zingeving

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en AOG Contractonderwijs (AOG) lanceren op 28 oktober de ‘Emmius School voor werk en zingeving’. Daarmee bieden de RUG en AOG als eerste in Nederland academische programma’s op het gebied van werk en zingeving.

 • 05 oktober 2021

  Michael Jackson-fans geven vorm aan betekenisvol leven via hun idool

  Michael Jacksons dood in 2009 zorgde wereldwijd voor verdriet. Nog steeds bestaan er herdenkingspraktijken ter nagedachtenis van de popster, zoals een virtueel maandelijks gebed en een jaarlijkse pelgrimage. Religiewetenschapper Fardo Eringa...