Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidRechten studerenOpleidingenJuridisch contractonderwijs

Juridisch contractonderwijs

Banner

Juridisch Contractonderwijs ontwikkelt en organiseert Juridisch Postacademisch Onderwijs voor afgestudeerde juristen (advocaten, notarissen, rechters, bedrijfsjuristen, fiscalisten, etc.) in de vorm van actualiteitencursussen, cursussen in verband met nieuwe wetgeving, capita selecta, symposia en kantoorcursussen op maat. Het stelt u in staat om u regelmatig te verdiepen in de recente ontwikkelingen in het recht.

Het Postacademisch Onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen is erkend in het kader van de Permanente Opleiding Advocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs, de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders en het MfN-register voor mediators. Professionals die in het kader van een van deze organisaties opleidingspunten moeten behalen om aan de kwaliteitseisen te voldoen kunnen deze krijgen na het volgen van onze cursussen.

Open colleges

Naast het Postacademisch Onderwijs draagt Juridisch Contractonderwijs tevens zorg voor de organisatie en administratie van de Open Colleges.

Dit zijn de reguliere colleges waaraan een ieder die behoefte heeft om op enig onderdeel van het recht zijn of haar kennis te vergroten, te verdiepen of te vernieuwen op contractbasis deel kan nemen zonder te zijn ingeschreven als student. U volgt de vakken van uw keuze samen met de reguliere studenten.

Laatst gewijzigd:12 oktober 2018 09:22