Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidOnderwijsOpleidingenJuridisch contractonderwijs

Juridisch contractonderwijs

Banner

Juridisch Contractonderwijs ontwikkelt en organiseert Juridisch Postacademisch Onderwijs voor afgestudeerde juristen (advocaten, notarissen, rechters, bedrijfsjuristen, fiscalisten, etc.) in de vorm van actualiteitencursussen, cursussen in verband met nieuwe wetgeving, capita selecta, symposia en kantoorcursussen op maat. Het stelt u in staat om u regelmatig te verdiepen in de recente ontwikkelingen in het recht.

Het Postacademisch Onderwijs van de Rijksuniversiteit Groningen is erkend in het kader van de Permanente Opleiding Advocatuur (Nederlandse Orde van Advocaten), de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie, de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs, de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders en het MfN-register voor mediators. Professionals die in het kader van een van deze organisaties opleidingspunten moeten behalen om aan de kwaliteitseisen te voldoen kunnen deze krijgen na het volgen van onze cursussen.

Open colleges

De faculteit biedt ook nog de mogelijkheid aan tot het volgen van Open Colleges, meer informatie kunt u vinden op de website Open Colleges.

Dit zijn de reguliere colleges waaraan een ieder die behoefte heeft om op enig onderdeel van het recht zijn of haar kennis te vergroten, te verdiepen of te vernieuwen, op contractbasis deel kan nemen zonder te zijn ingeschreven als student. U volgt de vakken van uw keuze samen met de reguliere studenten.

Laatst gewijzigd:11 december 2018 13:26