About us Faculty of Law Onderwijs Post-graduate education in law

Contracteren in het digitale tijdperk

Deze cursus is verplaatst naar het najaar
nova logo

De digitale omgeving is tegenwoordig meer en meer de plaats waar consumenten en bedrijven hun contracten sluiten. Een grote hoeveelheid regelgeving uit Europa betreft dan ook deze digitale contractsomgeving en de digitale diensten die via deze omgeving worden geleverd. In deze cursus wordt op een rij gezet hoe de digitalisering het contractenrecht beïnvloedt.

De volgende onderwerpen passeren de revue:

• Het succesvol communiceren van algemene voorwaarden en andere contractuele informatie
  • Consumentenbescherming bij overeenkomsten op afstand (in het bijzonder bij digitale diensten)
  • Kansen en risico’s van servitisatision (de verschuiving van producten naar diensten) in verband met de opkomst van de platformeconomie en het Internet of things

Combineer deze cursus met Actualiteiten Verbintenissenrecht en betaal voor de gezamelijke cursussen slechts € 500.

Datum Deze cursus is verplaatst naar het najaar
Ontvangst nader te bepalen
Tijd nader te bepalen
Plaats nader te bepalen
Cursusprijs € 225,- vrijgesteld van BTW, inclusief digitaal cursusmateriaal
Studiepunten 2 NOvA-punten. KNB- en MfN-punten op aanvraag mogelijk.
Doelgroep advocaten en andere juristen
Didactiek hoorcollege met gelegenheid tot het stellen van vragen
Docenten mr.dr. E.D.C. Neppelenbroek
Laatst gewijzigd:26 maart 2020 12:27