About usFaculty of LawActueelIn the mediaArchive In the media

Fokko Oldenhuis: 'Ik kan mij voorstellen dat vereniging als Christen Queer route naar burgerlijke rechter omarmt'

14 februari 2019
Prof. mr. dr. F.T. (Fokko) Oldenhuis

De uitingsvrijheid is niet onbegrensd. Maar waar ligt het punt dat iemand bij het uitdragen van z’n boodschap rekening moet houden met de gevoelens van anderen en moet inbinden? En is met de recente publicatie van de ‘Nashville-verklaring' die onder verwijzing naar de Bijbel oproept om de homoseksuele identiteit af te zweren dit punt gepasseerd? Lees de blog die hoogleraar recht en religie Fokko Oldenhuis schreef in het Nederlands Juristenblad: Nashville-verklaring. Over de grenzen van de vrijheid van godsdienst.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:15 februari 2019 14:35