About usFaculty of LawActueelIn the mediaArchive In the media

Charlotte Pavillon: 'Zoals E-Court nu functioneert kan het voor bedrijven aantrekkelijk zijn - met de verkeerde redenen'

09 oktober 2018
Prof. mr. dr. Charlotte Pavillon

E-Court mag dan snel, efficiënt en goedkoop zijn, maar daar houden de voordelen dan ook op. 'Niet transparant, geen recht op een eerlijk proces, de onafhankelijkheid en onpartijdigheid van de arbiters zijn niet gegarandeerd, consumenten worden onvoldoende beschermd', sommen juristen op. Volgens hoogleraar consumentenrecht Charlotte Pavillon controleren de arbiters onvoldoende of het consumentenrecht wel correct wordt toegepast, zo zegt ze in Mr.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33