Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelIn de mediaArchief In de media

Carien de Jager: 'Herstel van het vertrouwen in de financiële sector klinkt nobel, maar is niet wenselijk'

20 maart 2018
Mr. Carien de Jager

Het voorstel om ING-topman Ralph Hamers een loonsverhoging van 50 procent tot maar liefst 3 miljoen euro te geven is onder maatschappelijke en dreigende politieke druk ingetrokken. Door dergelijke incidenten laait de verontwaardiging en het wantrouwen richting financiële instellingen weer even op. Dat het juist van belang is dat vertrouwen in de financiële sector niet wordt hersteld legt promovendus Carien de Jager uit in een artikel in het Nederlands Dagblad.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:20 maart 2018 13:34