Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelIn de mediaArchief In de media

Arvin Kolder: 'Blij dat rechter beruchte spoorwegovergang Winsum met eigen ogen wil zien'

13 december 2016
Arvin Kolder

De rechter die uitspraak moet doen in het het kort geding over de beveiliging van de beruchte spoorwegovergang aan de Voslaan in Winsum, wil de overweg met eigen ogen zien. Advocaat en docent Arvin Kolder vindt dat zeer positief. 'Dat laat zien dat ze het uiterst serieus nemen', zo zegt hij op RTV Noord.
Zie ook het interview dat Kolder gaf aan Winsum Nieuws.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33