Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Barend van Leeuwen Docent van het Jaar 2016 Faculteit Rechtsgeleerdheid

05 december 2016

Afgelopen vrijdag mocht Barend van Leeuwen de titel 'Docent van het Jaar 2016' van de Faculteit Rechtsgeleerdheid in ontvangst nemen. Op 25 januari 2017 gaat de strijd verder tijdens de universitaire verkiezing van de RUG-Docent van het Jaar 2016.

Jaarlijks organiseren de Faculteit Rechtsgeleerdheid en de JFV Groningen de Docent van het Jaar-verkiezing. Een jury bestaande uit studenten en docenten heeft drie docenten genomineerd voor de titel 'Docent van het Jaar 2016'. Op 2 december gaven alle kandidaten een mini-college.

De kandidaten waren:

In het midden winnaar Barend van Leeuwen, links Solke Munneke en rechts Birgit Snijder-Kuipers (Foto: Bart Beijer)
Laatst gewijzigd:12 oktober 2017 12:33