Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Dimitry Kochenov visiting fellow of the Centro di Diritto Comparato e Transnazionale in Turin

04 November 2014

Prof. Dimitry Kochenov (EU Constitutional Law) has been appointed a Visiting Fellow of the Centro di Diritto Comparato e Transnazionale in Turin. The centre is the leading meeting place in Italy for the scholars of comparative and transnational law, hosting distinguished visitors from a number of top institutions worldwide.

Prof. Kochenov accepted the Fellowship as a side-appointment to accompany his Visiting Chair in Private Law (focusing on citizenship law) at the Università degli Studi di Torino.

Prof. Kochenov regularly accepts honourary research appointments abroad. In the Spring semester he was the Government Fellow at the Faculty of Law of the University of Ljubljana, Slovenia and last Fall - a Distinguished Clough Fellow at Boston College Law School in the US.

This article was published by the Faculty of Law.

Last modified:04 November 2014 4.13 p.m.

More news

• 13 December 2018

Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

• 12 December 2018

Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

• 11 December 2018

Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...