Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidAlles over ons onderwijsContractonderwijsPostacademisch onderwijs

Bewijslastverdeling in het civiele recht en Ontbinding [Geannuleerd]

Verdeling van stelplicht en bewijslast speelt een voorname rol in civiele procedures. De vraag op welk van partijen stelplicht en bewijslast rusten kan van doorslaggevend belang zijn voor de uitkomst van een procedure. In het middagdeel van deze cursus worden de belangrijkste uitgangspunten van het stelsel van verdeling van stelplicht en bewijslast behandeld. De materie wordt toegelicht door de behandeling van rechtspraak en casuïstiek.

In het avonddeel staat ontbinding van overeenkomsten centraal. Wanneer kunnen contracten worden ontbonden? Wat zijn de rechtsgevolgen daarvan? Deze vragen worden eveneens behandeld aan de hand van rechtspraak en casuïstiek.

Donderdag 30 november 2017

14.30 start middagdeel: Bewijslastverdeling in het civiele recht

17.30 diner

18.30 start avonddeel : Ontbinding