Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidAlles over ons onderwijsJuridisch contractonderwijsPostacademisch onderwijs

Actualiteiten KEI (blokcursus) [Geannuleerd]

Project KEI en de digitalisering van het proces is een veelbesproken thema en zal zonder twijfel enorme gevolgen hebben voor de dagelijkse praktijk van advocaten. Tijdens deze cursus wordt u in twee uur tijd bijgepraat over de verwachte gevolgen van project KEI voor het burgerlijk procesrecht door prof. dr. Toon van Mierlo - partner bij NautaDutilh en hoogleraar aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Datum 24 oktober 2017
Ontvangst 14.30 ontvangst met koffie, en registratie
Cursustijd 15.00 - 17.00
Plaats Groningen, nieuwe PAO zaal (13)15.00.31 (achter het Harmonie gebouw) Faculteit Rechtsgeleerdheid
Cursusprijs € 225,-inclusief digitaal cursusmateriaal en catering
Studiepunten 2 PE punten (NOvA)
Doelgroep Advocatuur, rechterlijke macht en mediators
Didactiek Hoorcollege met gelegenheid tot het stellen van vragen.
Docent prof. dr. A.I.M. (Toon) van Mierlo, hoogleraar privaatrecht aan de Erasmus Universiteit en partner bij Nauta Dutilh te Amsterdam
Cursusmateriaal Syllabus

NOvA 2 PE punten