Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of LawCareers Services LawCareers Services Law / students

Topclass Notarieel Recht

Na vijfmaal een succesvolle Topclass te hebben georganiseerd, starten de notariële opleidingen van Groningen en Nijmegen in februari 2018 in samenwerking wederom een Topclass Notarieel Recht voor de getalenteerde en ambitieuze notariële studenten uit beide steden.

In zeven bijeenkomsten (drie in Nijmegen, drie in Groningen en één in Amsterdam) krijgen de topclassstudenten een prachtig, krachtig en onalledaags programma aangeboden. Het topclassprogramma wordt gevolgd naast het reguliere curriculum. Er kunnen geen studiepunten mee verdiend worden.

De Topclass is in beginsel bedoeld voor alle extra gemotiveerde notariële studenten, die ten tijde van de aanvang van de Topclass hun propedeuse hebben behaald en zo’n 60 à 90 EC aan postpropedeutische vakken.

Bovengemiddelde resultaten (goed tot uitstekend) strekken tot aanbeveling, maar de motivatie van de student waarom hij een bijdrage kan leveren aan de class is vooral van belang. De student dient een korte en bondige email te sturen waarin wordt aangegeven waarom hij de class kan versterken. Die motivatie speelt een rol bij de selectie als zich meer studenten hebben ingeschreven dan er toegelaten kunnen worden (ongeveer tien per stad). Als het niet mogelijk is onderscheid te maken op grond van de kwaliteit van de motivatie, geldt het gemiddeld behaalde cijfer.

Aanmelden kan tot en met 2 februari 2018. De motivatiebrief dient, samen met een c.v. en een recente cijferlijst, per mail ingeleverd te worden bij Birgit Snijder-Kuipers, birgit.snijder@debrauw.com.

De bijeenkomsten zijn op vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur op 23 februari, 9 maart, 23 maart, 13 april, 11 mei, 25 mei en 15 juni.

Meer informatie: birgit.snijder@debrauw.com

Laatst gewijzigd:28 januari 2018 19:29