Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidCareers Services LawCareers Services Law / studentenCareer EventsRechten Carrièremaand

Netwerken in de juridische wereld

Workshop Netwerken in de juridische wereld
Datum en tijd 7/3/18 van 17:00 tot 19:00
Trainer Yorieke Deen
Locatie 1315.0031
Yorieke Deen
Yorieke Deen

De juridische wereld kan behoorlijk competitief zijn en het proces van zoeken naar een baan is dan ook vrij intensief. Maar, er zijn simpele dingen die je kunt doen om je kansen op een baan te vergroten. Wist je dat ongeveer 70% van de vacatures in Nederland gevuld wordt via netwerken? Iemand krijgt een baan doordat hij/zij iemand kent die weer iemand kent die daar werkt…

Ondertussen vinden veel studenten netwerken niet leuk, of er wordt gedacht dat het niet kan vanwege de concurrentie binnen Rechten. Hoe kan netwerken toch leuk worden? Hoe kun je het inzetten binnen Rechten? Hoe kun je er beter in worden?

Kom naar deze workshop om de eerste stappen van succesvol netwerken onder de knie te krijgen, om te oefenen en om je meer op je gemak te voelen om te praten met anderen over jouw carriere!

Aanmelden

Voor het deelnemen aan deze workshop is aanmelden verplicht. Het aanmeldformulier kan alleen worden ingevuld als je bent aangemeld met een RUG mailadres. Meld je nu aan!

Laatst gewijzigd:17 april 2018 13:44
printOok beschikbaar in het: English