Research Project: [discipline]

Faculteit Science and Engineering
Jaar 2019/20
Vakcode WMEC13006
Vaknaam Research Project: [discipline]
Niveau(s) master
Voertaal Engels
Periode hele jaar
ECTS 30
Rooster rooster.rug.nl

Uitgebreide vaknaam Research Project: [discipline]
Leerdoelen Wil je kunnen communiceren over bèta-wetenschappelijk onderzoek, dan is het van belang dat je zelf voldoende ervaring opdoet met het uitvoeren van onderzoek. Je leert zelf een onderzoeksvraag opstellen, daar een methode bij te kiezen, het onderzoek uit te voeren en erover te rapporteren.
Omschrijving Het bètawetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd binnen je eigen vakgebied. De minimale omvang van het onderzoek is 30 ECTS. De begeleiding van het onderzoek vindt plaats vanuit één van de onderzoeksgroepen van de faculteit.
Je zoekt zelf naar een onderzoeksgroep waar jij je onderzoek wilt doen. Daaraan verbonden is in het algemeen een begeleidingsteam.

Het onderzoeksproject moet goedgekeurd worden door de examen commissie waar de vakgroep onder valt en door de examen commissie van de E/C master.

Doorgaans zal het bètawetenschappelijk onderzoek het eerste vak zijn binnen de E/C master volgt. Neem daarom van te voren contact op met de studieadviseur van de E/C-master
Uren per week
Toetsvorm
(Volgens de regels van de masteropleiding waar de onderzoeksgroep van je keuze onder valt.)
Vaksoort master
Entreevoorwaarden
Opmerkingen Neem voor je begint contact op met de studieadviseur van de EC-master. De docent kies je afhankelijk van het onderwerp van je onderzoek.
Opgenomen in
Opleiding Jaar Periode Type
MSc Science Education and Communication: Communicatie  (Compulsory course units) 1 hele jaar verplicht
MSc Science Education and Communication: Educatie  (Compulsory course units) 1 hele jaar verplicht