Informatie over Executive MBA - Food and Retail

Hieronder staan het programma en de vakomschrijvingen van Executive MBA - Food and Retail Klik op de naam van een vak in een schema om naar de omschrijving te gaan.

» Jaar 1
PeriodeTypeCodeNaamTaalECTSUren
semester I averplichtEBE036B05Business in Transition EMBA Food and RetailNederlands5
semester I bverplichtEBE037B05Strat. Man. & Bus. Models EMBA Food and RetailNederlands5variabel
semester II averplichtEBE038A05Entrepreneurship and Business EthicsNederlands5variabel
semester II bverplichtEBE039B05EMBA Integration Proj. I EMBA Food and RetailNederlands5variabel
Opmerkingen

De vakken in jaar 1 worden vanaf studiejaar 2021-2022 aangeboden.

» Jaar 2
PeriodeTypeCodeNaamTaalECTSUren
semester I averplichtEBE040B05Positioning and Branding EMBA Food and RetailNederlands53
semester I bverplichtEBE041A05Omnichannel Retailing and Digital MarketingNederlands53
semester II averplichtEBE042A05Buying and MerchandisingNederlands53
semester II bverplichtEBE043B05EMBA Integration Proj. II EMBA Food and RetailNederlands53
Opmerkingen

De vakken in jaar 2 worden weer vanaf studiejaar 2022-2023 aangeboden.

» Jaar 3
PeriodeTypeCodeNaamTaalECTSUren
semester I averplichtEBE044A05Value Chain Management and E-LogisticsNederlands54
semester I bverplichtEBE045B05Leadership and Organization EMBA Food and RetailNederlands54
semester II averplichtEBE046B05Finance and Bus. Valuation EMBA Food and RetailNederlands54
semester II bverplichtEBE047B05EMBA Integration Proj. III EMBA Food and RetailNederlands54
Opmerkingen

De vakken in jaar 3 worden weer vanaf studiejaar 2023-2024 aangeboden.

Toon korte vakomschrijvingen