Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

SEA-ASEAN Distinguished Lecture Series: "The Rule of Law in Asia"

12 september 2018

On Thursday September 13, from 15.00-17.00 Judge Pangalangan from the International Criminal Court will speak on the ‘Rule of Law in Asia.’ He is the only Asian judge serving on the ICC, and is from the Philippines. Among other topics, he will be speaking about recent events in both the Philippines and Myanmar, and the role of the ICC.

This event is organized by The Groningen Research Centre for Southeast Asia and ASEAN (SEA ASEAN) in collaboration with the Faculty of Law.

To register, please send an email to s.netipatalachoochote@rug.nl.

sea asean
Laatst gewijzigd:12 september 2018 13:06

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...