Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

SEA-ASEAN Distinguished Lecture Series: "The Rule of Law in Asia"

12 September 2018

On Thursday September 13, from 15.00-17.00 Judge Pangalangan from the International Criminal Court will speak on the ‘Rule of Law in Asia.’ He is the only Asian judge serving on the ICC, and is from the Philippines. Among other topics, he will be speaking about recent events in both the Philippines and Myanmar, and the role of the ICC.

This event is organized by The Groningen Research Centre for Southeast Asia and ASEAN (SEA ASEAN) in collaboration with the Faculty of Law.

To register, please send an email to s.netipatalachoochote@rug.nl.

sea asean
Last modified:12 September 2018 1.06 p.m.

More news

 • 15 November 2018

  Dutch Higher Education Guide 2019: UG-programmes strong at the top

  Ten University of Groningen (UG) Bachelor’s degree programmes have been awarded the ‘Top Degree Programme’ title in this year’s Dutch Higher Education Guide (Keuzegids), placing them at the top of Dutch academic education. In the ‘Broad-based General...

 • 12 November 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 November 2018

  Groningen remains popular with Dutch and International students

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...