Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NVAO-accreditatie voor de Executive Master of M&A and Valuation, University of Groningen Business School

17 mei 2018
Wim Holterman
Wim Holterman

De Executive Master of M&A and Valuation van de University of Groningen Business School (UGBS) heeft zojuist het goede nieuws ontvangen dat de opleiding is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). “Een opsteker voor dit al jaren succesvolle programma”, zegt UGBS-directeur professor Peter Verhoef, “Vanaf nu krijgen afgestudeerden bovendien een officiële Master of Science (MSc) titel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.”

De Executive Master of M&A and Valuation is gericht op M&A- en waarderingsprofessionals die onder meer werken bij corporates, private equity, banken en accountants- en advieskantoren. De opleiding behandelt M&A van strategie tot implementatie en is daarmee uniek in Nederland. De fusie- en overnameactiviteit is momenteel ongekend hoog, terwijl ook bekend is dat veel transacties mislukken. Juist in deze tijd is er behoefte aan een opleiding die professionals zowel de diepgang als de breedte geeft om een cruciale bijdrage te leveren aan transacties die vaak een grote impact hebben op alle betrokkenen.

De Executive Master of M&A and Valuation start op 14 september 2018 en wordt aangeboden aan de Zuidas in Amsterdam. De aanmelding is open en er is een informatiesessie in Amsterdam op 30 mei 2018. Meer informatie is te vinden op de website.

Een bewezen bijdrage aan de carrièreontwikkeling

Programmadirecteur Wim Holterman is verblijd door de accreditatie: “Het programma is sterk op de praktijk gericht, maar heeft tegelijkertijd een stevige wetenschappelijke basis. Het accreditatiebesluit bevestigt dit. Het is de combinatie van theorie en praktijk, die je ook terugziet in het docententeam van vermaarde professionals uit de M&A wereld en academische docenten, die het programma tot een succes maakt. Dat blijkt ook uit de carrièreontwikkeling van onze alumni, waarvan velen inmiddels leidinggevende posities in de fusie- en overnamewereld vervullen.”

Naast de NVAO accreditatie heeft de Executive Master of M&A and Valuation ook de internationale AACSB- en EQUIS- keurmerken. Het programma is ook geaccrediteerd door het Nederlands Instituut van Register Valuators.

Over de UGBS

De University of Groningen Business School biedt executive masters en executive programma’s gericht op het vergroten van de kennis en expertise van professionals en op hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie?

Laatst gewijzigd:17 mei 2018 14:52

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...