Inschrijven opleiding Global Responsibility & Leadership van het University College Fryslân tot 15 juni!

25 mei 2018

Scholieren, binnen de EU, kunnen zich tot 15 juni inschrijven voor de studie Global Responsibility & Leadership van het University College Fryslân.

Deze bachelor is geïnspireerd op de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties en laat je in kleine klassen onderwijs van hoog niveau volgen. Je volgt vakken zoals psychologie, behavioral economics, global health, earth and environment en data science. Naast het onderzoeken van mondiale vraagstukken leer je ook hoe je oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren. Het eerste jaar woon je met je medestudenten samen op de Campus.

Meer informatie? Neem contact op met Donna Noonan, zij helpt je graag verder.

Laatst gewijzigd:25 mei 2018 14:49