Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Inschrijven opleiding Global Responsibility & Leadership van het University College Fryslân tot 15 juni!

25 mei 2018

Scholieren, binnen de EU, kunnen zich tot 15 juni inschrijven voor de studie Global Responsibility & Leadership van het University College Fryslân.

Deze bachelor is geïnspireerd op de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties en laat je in kleine klassen onderwijs van hoog niveau volgen. Je volgt vakken zoals psychologie, behavioral economics, global health, earth and environment en data science. Naast het onderzoeken van mondiale vraagstukken leer je ook hoe je oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren. Het eerste jaar woon je met je medestudenten samen op de Campus.

Meer informatie? Neem contact op met Donna Noonan, zij helpt je graag verder.

Laatst gewijzigd:25 mei 2018 14:49
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...