Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

GDBC en CIT werken samen om digitaal ondernemen te stimuleren

07 februari 2018
Proud member of the DFH
GDBC is trots lid te mogen zijn van de DFH

Groningen Digital Business Centre (GDBC) gaat samenwerken met het Centre for Information Technology (CIT) om digitaal ondernemen in de noordelijke regio van het land te stimuleren. Het CIT zal innovatieve IT-oplossingen en -expertise leveren aan het GDBC. Deze samenwerking maakt deel uit van de Data Federation Hub (DFH), een gezamenlijke inspanning van UG & UMCG. GDBC en DFH werken samen aan het ontwikkelen en delen van kennis op het gebied van digital business met noordelijke digitale bedrijven. Neem gerust contact op als u wilt weten wat GDBC voor uw online onderneming kan betekenen! gdbc@rug.nl

Laatst gewijzigd:07 februari 2018 10:10

Meer nieuws