Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Martijn Wieling elected vice chair of the The Young Academy

23 januari 2018


The Young Academy is a platform within the KNAW of young top scientists with an innovative vision on science and science policy. Members of De Jonge Akademie provide advice to universities about research policy and also organize public activities to strengthen the link between science and society.

In 2014, Martijn Wieling became member of the The Young Academy and on 2018 the KNAW announced that he is elected vice chair.

Belle Derks, professor of Social & Organizational Psychology at Utrecht University was elected as chairman by the members of De Jonge Akademie. Stefan van der Stigchel (Utrecht University) will also join the board that further consists of Behnam Taebi (Delft University of Technology) and Patricia Dankers (Eindhoven University of Technology).

For more information see:

Martijn Wieling

KNAW

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 09:13

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....